Д-р Мириам Гросман - Вистината за родотКолективен имунитет – теорија и праксаКоја е цената за општото добро?Вакцините Нѐ Спасија?

Колективен имунитет – теорија и пракса

Дали масовното вакцинирање обезбедува колективен имунитет?

Read More...

Која е цената за општото добро?

Проблемот со задолжителната вакцинација како политика за јавното здравје.

Read More...

Вакцините Нѐ Спасија?

Дали вакцините се заслужни за искоренување на некои болести? Според историјата, одговорот е – НЕ!

Read More...

Алуминиум во вакцините?

Дали овие вакцини се безбедни?

Read More
Ефикасност на МРП вакцината

Антителата како мерка за ефикасност

Read More
Повеќе за „данската студија“

Инциденцата на аутизмот е 1:100?

Read More
Информирана согласност

Вакцинацијата е медицинска интервенција!

Read More

Recent Work

Whats New?

11
Jan

„ФАКТИТЕ“ НА ВИСТИНОМЕР

Вистиномер рецензираше пост на претседателот на Здружението ОД НАС ЗА НАС…

28
Sep

Покана за редовно Собрание

Врз основа на Член 24 од Статутот на…


Features


  • Responsive Design

    At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident,…


  • Web Design

    dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident,…


  • Web Development

    et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident,…