Д-р Мириам Гросман - Вистината за родотКолективен имунитет – теорија и праксаКоја е цената за општото добро?Вакцините Нѐ Спасија?

Колективен имунитет – теорија и пракса

Дали масовното вакцинирање обезбедува колективен имунитет?

Read More...

Која е цената за општото добро?

Проблемот со задолжителната вакцинација како политика за јавното здравје.

Read More...

Вакцините Нѐ Спасија?

Дали вакцините се заслужни за искоренување на некои болести? Според историјата, одговорот е – НЕ!

Read More...

Алуминиум во вакцините?

Дали овие вакцини се безбедни?

Read More
Ефикасност на МРП вакцината

Антителата како мерка за ефикасност

Read More
Повеќе за „данската студија“

Инциденцата на аутизмот е 1:100?

Read More
Информирана согласност

Вакцинацијата е медицинска интервенција!

Read More

Recent Work

Whats New?

04
Jan

Информации за болеста тетанус

Националниот центар за информации за вакцините на САД има изготвено огромен број на информации поврзани…

03
Jan

Тетанус – информации за болеста

Тетанус: Што треба  родителите да знаат

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial