Треба ли да се плашиме дека морбилите можат да предизвикаат амнезија на имунолошкиот систем?

Дали сипаниците го потиснуваат вашиот имунолошки систем преку имунолошка амнезија? Да направиме проверка на „фактите“.

Please follow and like us:
error
Прочитајте повеќе;

Која е вистината за тестирањето на МРП вакцината?

–  Во 2010 година, двајца поранешни вработени во Мерк, ја тужеа компанијата тврдејќи дека Мерк вештачки ја зголемува ефикасноста на делот за заушки од…

Please follow and like us:
error
Прочитајте повеќе;

Како Се Нарачува „Епидемија На Морбили“? Повеќе Вакцини, Повеќе Морбили!!!

Како се лажираат бројките? Како се манипулира јавноста? Како регулативата е поставена на начин на кој ги заштитува здравствените власти и работници? Кои се здружените играчи? И како сето ова обезбедува „епидемија на морбили“ по нарачка и…

Please follow and like us:
error
Прочитајте повеќе;

Што Се Случува Со Морбилите? Науката И Политиката За Искоренувањето На Морбилите.

Ова видео е специјален референтен извештај со коментар на Барбара Ло Фишер, коосновач и претседател на Националниот информативен центар за вакцини (NVIC) во Америка. Медицинската литература служи како основа за овој преглед на историјата на…

Please follow and like us:
error
Прочитајте повеќе;

МРП Вакцина – Дали Е Побезбедна Од Морбилите?

„Лекари за информирана согласност“ (PIC) е независна, непрофитна образовна организација посветена на заштита на информираната согласност за вакцинација. Тие изготвија рецензирани материјали за болеста и вакцината за морбили,…

Please follow and like us:
error
Прочитајте повеќе;

Морбили – Што Треба Да Знаат Родителите

„Лекари за информирана согласност“ (PIC) е независна, непрофитна образовна организација посветена на заштита на информираната согласност за вакцинација. Тие изготвија рецензирани материјали за болеста…

Please follow and like us:
error
Прочитајте повеќе;
Прочитајте повеќе;

Данската Студија Покажа Стапка на Аутизам 1:100

КОПЕНХАГЕН, Данска – Имаме уште една „данска студија“, за која постојано ќе се разговара. Многу е лошо што никој не ги чита (или разбира) деталите за…

Please follow and like us:
error
Прочитајте повеќе;