Дали Болестите Се Искоренети Благодарение На Вакцините? Историјата Вели НЕ!

Дали вакцините се заслужни за искоренување на некои болести? Според историјата, одговорот е – НЕ!

Фактите се…

Please follow and like us:
error
Прочитајте повеќе;

Видеа За Алуминиумот

Ова се предавања од само неколку научници кои говорат за алуминиумот, како адјуванс во вакцините. Зошто тој е присутен во вакцините, за неговата токсичност и како неговото присуство е врзано за голем број на автоимуни…

Please follow and like us:
error
Прочитајте повеќе;