Документи
На 1.7.2022 испративме Барање за информации од јавен карактер и тоа на пет институции кои сметавме деке се релевантни и одговорни за квалитетот на вакцините, како и адекватни да достават научни докази дека вакцините се безбедни и ефикасни за секое дете, според постоечкиот Календар за имунизација.

Добивме одговори од МАЛМЕД и од Фармацевтскиот факултет во Скопје.