Како Се Третираат Морбилите? – Природни Лекови Кои Ќе Ви Помогнат Да Ја Победите Инфекцијата

-Антисептичките и антиоксидантните својства на куркумата ја прават ефикасна во ублажување на симптомите на морбилите;

-Постои директна врска помеѓу малите сипаници и недостаток на витамин А, а тоа може…

Please follow and like us:
error
Прочитајте повеќе;

Како Се Нарачува „Епидемија На Морбили“? Повеќе Вакцини, Повеќе Морбили!!!

Како се лажираат бројките? Како се манипулира јавноста? Како регулативата е поставена на начин на кој ги заштитува здравствените власти и работници? Кои се здружените играчи? И како сето ова обезбедува „епидемија на морбили“ по нарачка и…

Please follow and like us:
error
Прочитајте повеќе;

МРП Вакцина – Дали Е Побезбедна Од Морбилите?

„Лекари за информирана согласност“ (PIC) е независна, непрофитна образовна организација посветена на заштита на информираната согласност за вакцинација. Тие изготвија рецензирани материјали за болеста и вакцината за морбили,…

Please follow and like us:
error
Прочитајте повеќе;

Морбили – Што Треба Да Знаат Родителите

„Лекари за информирана согласност“ (PIC) е независна, непрофитна образовна организација посветена на заштита на информираната согласност за вакцинација. Тие изготвија рецензирани материјали за болеста…

Please follow and like us:
error
Прочитајте повеќе;

Данската Студија Покажа Стапка на Аутизам 1:100

КОПЕНХАГЕН, Данска – Имаме уште една „данска студија“, за која постојано ќе се разговара. Многу е лошо што никој не ги чита (или разбира) деталите за…

Please follow and like us:
error
Прочитајте повеќе;

Вакцина Која Не Успева, А Не Неуспех Да Се Вакцинира

Дали неодамна пријавените епидемии на сипаници во САД (2013 година) се предизвикани од неуспехот да се вакцинираат децата или неуспехот на вакцината? Шокантно, клинички потврдени извештаи за неуспехот на вакцината против морбили, кај целосно вакцинирани…

Please follow and like us:
error
Прочитајте повеќе;

Непријавените Здравствени Придобивки Од Морбилите

Речиси преку ноќ, од карактеризирање на морбилите како природен обред на прележување, неопходен за зајакнување на имунитетот, преминаа во смртоносната инфекција, против која имаме само една надеж против целосно уништување – 100% вакцинирање. Вистината е дека малите сипаници…

Please follow and like us:
error
Прочитајте повеќе;
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial